DE HANDIGE STARTPAGINA VAN NEDERLAND
ALLES OVER LINKS 24

Van harte welkom op de handige startpagina Links24.nl. De naam zegt het al, hier heeft u 24 uur per dag toegang tot de beste pagina’s die het internet te bieden heeft. Onze website is al sinds 2008 een betrouwbare website met vele links naar handige Nederlandse sites en hij is ook nog eens helemaal reclame-vrij en werkt ook uitstekend op mobiele apparaten.

Aan de linkerkant ziet u de links staan. Deze worden regelmatig door ons gecontroleerd zodat we zeker weten dat u naar een veilige website gaat. Ook worden er regelmatig nieuwe handige en interessante links toegevoegd en heeft de site een uitgebreide nieuws afdeling. Deze staat aan de rechterkant.

Dit nieuws is live en wordt opgehaald van verschillende Nederlandse betrouwbare nieuwsbronnen zodat u altijd accuraat nieuws heeft. Daaronder staat ook het weer en nog verder staan grappige, interessante en leuke links naar allerlei feitjes en weetjes.

Links24.nl is gemaakt voor en door onze bezoekers dus u kunt via het contact formulier ook zelf links insturen. Wij zullen deze link handmatig controleren en beoordelen en bij goedkeuring op de website plaatsen.

Adverteerders

Het is ook mogelijk om met een link op onze hoofdpagina te komen, hier vragen wij echter een kleine vergoeding voor. Als de betaling binnen is dan zal deze link meteen geplaats worden en deze blijft voor altijd staan. Alle onderwerpen zijn toegestaan behalve 18+ omdat wij ook bezoek krijgen van kinderen. Een link aanmelden voor de hoofdpagina kunt u doen middels het formulier.

Veel zoekplezier!